Gary ’s wedding.

De titel zegt niets. Totdat ik vermeld dat het over Mr. Fong gaat. Dan gaan er vele belletjes rinkelen. Nog niet? Check this out: Lightsphere’s . Gary is zo’n beetje de internet-versie van de stofzuigerverkoper, zij het wel dat de man een dankbaar product verpatst, nl. de Lightsphere’s. Door velen verguisd, door anderen dankbaar ingezet. Het is en blijft een simpel idee, gehyped tot en met; men neme een stuk plastic zoals een lege doorzichtige bus ketchup -or whatever- plaatst het op de eigen versie van een speedlite en tadààààà! DIY Lightsphere.

Effectief of niet, je moet het maar doen. Zijn product staat in deze post evenwel niet centraal. Heb er een besteld via Konijnenberg (ja jongens, dat gaat!) dus daarover later meer.

Waar ik het vandaag over wil hebben is ’s mans trouwerij, en meer specifiek de video die daarover gemaakt is. Ik ben ‘into photography’, maar altijd wel een beetje jaloers op de jongens die ‘into video’ zijn. Why? Omdat zij zich kunnen bedienen van bewegende beelden mét muziek. En muziek, my dear friends, geeft toch nog dat éxtraatje, een zeker cachet aan het geheel. Je kan er de beelden een bepaalde richting mee uitsturen.

Gary Fong's Wedding © Jessica Claire

© Jessica Claire

Gary heeft zijn huwelijksfoto’s ook niet door de minste laten nemen; Jessica Claire is een van ’s werelds top wedding photographers en zij heeft hem aanbevolen om de bewegende beeldjes te laten schieten door de jongens van Elysium Productions . Ze blijken ook een van de betere te zijn.

De video vind je: hier , het is de bovenste van de 2. De tweede duurt een half uur dus neem gewoon de eerste.

Wat maakt deze nu zo speciaal? Een aantal zaken; de snelle sequentie van beelden, de mooie setting, de feel-good-mood, het behouden van de sfeer én -zeer belangrijk- de juiste muziek om de beelden te ondersteunen. We horen eerst Snow-Patrol en daarna good-‘ol Van Morrison. Enjoy!!!

Advertenties

~ door Jef Janssens op april 28, 2008.

3 Reacties to “Gary ’s wedding.”

  1. amai die foto is wel prachtig !!!

  2. Ja hé, Jessica Claire is dan ook een van de beste Wedding-Photographers ter wereld.

  3. […] In de post over Gary Fong ’s trouwerij, had ik hen al vermeld, maar toch wil ik ze nog even terug in the spotlight zetten: het team van […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: